Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Marian Urban
  16.11.1951
(Trenčín)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Marian Urban' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 9)

2014    Rukojemník  (Autor námetu, Scenárista, Producent)
2009    Oko ve zdi  (Producent)
2008    Malé oslavy  (Producent)
2003    Lesní chodci  (Producent)
2003    Želary  (Producent)
2002    Kruté radosti  (Producent)
1998    Rivers of Babylon  (Scenárista, Producent)
1995    Papierové hlavy  (Producent)
1980    Citová výchova jednej Daše  (Autor námetu, Scenárista)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768