Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Tatiana Balkovicová
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Tatiana Balkovicová' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 6)

1989    Právo na minulosť  (Návrhár kostýmov)
1989    Sýkorka  (Návrhár kostýmov)
1986    Utekajme, už ide!  (Návrhár kostýmov)
1983    Zrelá mladosť  (Návrhár kostýmov)
1982    Predčasné leto  (Návrhár kostýmov)
1980    Pomsta mŕtvych rýb  (Návrhár kostýmov)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768