Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Igor Luther
  05.08.1942
(Jakub, časť Banskej Bystrice)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Igor Luther' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 6)

2014    Krok do tmy  (Kameraman)
2009    Tango s komármi  (Kameraman)
1970    Eden a potom  (Kameraman)
1969    Vtáčkovia, siroty a blázni  (Kameraman)
1968    Muž, ktorý luže  (Kameraman)
1967    Kristove roky  (Kameraman)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768