Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Alfonz Bednár
  13.10.1914
(Rožňová Neporadza, dnes Neporadza)
  09.11.1989
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Alfonz Bednár' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 9)

2014    Krok do tmy  (Autor námetu)
1979    Kamarátky  (Autor námetu, Scenárista)
1977    Penelopa  (Autor námetu, Scenárista)
1974    Veľká noc a veľký deň  (Autor námetu, Scenárista)
1972    Javor a Juliana  (Autor námetu, Scenárista)
1969    Génius  (Autor námetu, Scenárista)
1967    Tri dcéry  (Autor námetu, Scenárista)
1964    Organ  (Autor námetu, Scenárista)
1962    Slnko v sieti  (Autor námetu, Scenárista)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768