Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Katarína Bieliková
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Katarína Bieliková' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 7)

2015    Wilsonov  (Návrhár kostýmov)
2014    Slovensko 2.0  (Návrhár kostýmov)
2010    Občiansky preukaz  (Návrhár kostýmov)
2003    Neverné hry  (Návrhár kostýmov)
2003    Želary  (Návrhár kostýmov)
1998    Rivers of Babylon  (Návrhár kostýmov)
1994    Na krásnom modrom Dunaji  (Návrhár kostýmov)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768