Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Stanislav Szomolányi
  14.01.1935
(Bánovce nad Bebravou)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Stanislav Szomolányi' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 29)

1995    ... kone na betóne  (Kameraman)
1989    Právo na minulosť  (Kameraman)
1986    Šiesta veta  (Kameraman)
1984    Falošný princ  (Kameraman)
1984    O sláve a tráve  (Kameraman)
1983    Mŕtvi učia živých  (Kameraman)
1982    Pásla kone na betóne  (Kameraman)
1982    Popolvár najväčší na svete  (Kameraman)
1982    Smrť pána Golužu  (Kameraman)
1981    Kosenie Jastrabej lúky  (Kameraman)
1981    Nevera po slovensky I-II  (Kameraman)
1979    A pobežím až na kraj sveta  (Kameraman)
1979    Kamarátky  (Kameraman)
1978    Zlaté časy  (Kameraman)
1977    Penelopa  (Kameraman)
1976    Keby som mal dievča  (Kameraman)
1976    Pozor, ide Jozefína!  (Kameraman)
1975    Horúčka  (Kameraman)
1974    Veľká noc a veľký deň  (Kameraman)
1973    Dolina  (Kameraman)
1972    Javor a Juliana  (Kameraman)
1971    Keby som mal pušku  (Kameraman)
1970    Rekviem za rytierov  (Kameraman)
1967    Tri dcéry  (Kameraman)
1966    Panna zázračnica  (Kameraman)
1964    Organ  (Kameraman)
1964    Pre mňa nehrá blues  (Kameraman)
1962    Slnko v sieti  (Kameraman)
1960    Našiel som si kamaráta - Príbeh Ondreja Gregora  (Kameraman)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768