Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Emília Zimková
  01.08.1951
(Okružná)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Emília Zimková' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 9)

1995    ... kone na betóne  (Autor námetu, Scenárista, ako Johana Ovsená)
1989    Montiho čardáš  (ako Kubova žena)
1984    Návrat Jána Petru  (ako Elza Petrová)
1983    Zrelá mladosť  (ako Vavjaková)
1982    Pásla kone na betóne  (Autor námetu, Scenárista, ako Johanka)
1981    Kosenie Jastrabej lúky  (ako Katarína)
1980    Živá voda  (ako Hana Máčková)
1979    Kamarátky  (ako Rempová)
1978    Zlaté časy  (ako Verona)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768