Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Zdeněk Liška
  16.03.1922
  13.07.1983
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Zdeněk Liška' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 27)

1991    Gemini  (Autor hudby)
1980    Signum laudis  (Autor hudby)
1979    A pobežím až na kraj sveta  (Autor hudby)
1979    Smrť šitá na mieru  (Autor hudby)
1977    Súkromná vojna  (Autor hudby)
1976    Červené víno I-II  (Autor hudby)
1975    Horúčka  (Autor hudby)
1974    Kto odchádza v daždi...  (Autor hudby)
1973    Hriech Kataríny Padychovej  (Autor hudby)
1972    Ľalie poľné  (Autor hudby)
1971    Dosť dobrí chlapi  (Autor hudby)
1971    Hľadači svetla  (Autor hudby)
1971    Orlie pierko  (Autor hudby)
1970    Medená veža  (Autor hudby)
1970    Pán si neželal nič  (Autor hudby)
1970    Zločin slečny Bacilpýšky  (Autor hudby)
1969    Kráľovská poľovačka  (Autor hudby)
1969    Slávnosť v botanickej záhrade  (Autor hudby)
1969    Vtáčkovia, siroty a blázni  (Autor hudby)
1968    Niet inej cesty  (Autor hudby)
1967    Zmluva s diablom  (Autor hudby)
1966    Jeden deň pre starú paniu  (Autor hudby)
1966    Tango pre medveďa  (Autor hudby)
1965    Zvony pre bosých  (Autor hudby)
1963    Trio Angelos  (Autor hudby)
1962    Polnočná omša  (Autor hudby)
1961    Pieseň o sivom holubovi  (Autor hudby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768