Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Vladimír Bahna
  25.07.1914
(Banská Štiavnica)
  19.10.1977
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Vladimír Bahna' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 12)

1978    Poéma o svedomí I-II  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1973    Skrytý prameň  (Režisér, Scenárista)
1968    Stopy na Sitne  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1965    Námestie svätej Alžbety  (Režisér)
1961    Predjarie  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1959    Dom na rázcestí  (Režisér, Scenárista)
1957    Posledná bosorka  (Režisér)
1957    Zemianska česť  (Režisér)
1955    Žena z vrchov  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1953    Pole neorané  (Režisér)
1952    Dúha nad Slovenskom  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1949    Oceľová cesta  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768