Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Juraj Solan
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Juraj Solan' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 7)

1996    Jaškov sen  (Zvukár)
1992    Pozemský nepokoj  (Zvukár)
1990    Keď hviezdy boli červené  (Zvukár)
1988    Iba deň  (Zvukár)
1987    Nemožná  (Zvukár)
1985    Tretí šarkan  (Zvukár)
1984    O sláve a tráve  (Zvukár)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768