Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Marián Geišberg
  23.12.1953
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Marián Geišberg' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 12)

2015    Malý Pán  (ako Knihomolov)
2015    Sedem zhavranelých bratov  (ako otec)
2014    Krok do tmy  (ako Dugasov otec)
2010    Mŕtvola musí zomrieť  (ako Štámprl)
2009    Hodinu nevíš  (ako primár Havelka)
2007    Muzika  (ako Svokor)
2005    Konečná stanica  (ako Timur)
1996    Suzanne  (ako Chappi)
1989    Rabaka  (ako Omego)
1987    Úsmev diabla  (ako Kriško)
1985    Kára plná bolesti  (ako Jakub)
1982    Na konci diaľnice  (ako Cyro)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768