Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Milan Stráňava
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Milan Stráňava' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 7)

2014    Láska na vlásku  (Producent)
2007    Polčas rozpadu  (Producent)
2005    Konečná stanica  (Producent)
1997    Tábor padlých žien  (Producent)
1996    Jaškov sen  (Vedúci výroby, Producent)
1995    ... kone na betóne  (Producent)
1994    Na krásnom modrom Dunaji  (Producent)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768