Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Roman Varga
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Roman Varga' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 13)

1996    Jaškov sen  (Strihač)
1994    Vášnivý bozk  (Strihač)
1992    Pozemský nepokoj  (Strihač)
1991    Tajomstvo alchymistu Storitza  (Strihač)
1990    Okresné blues  (Strihač)
1990    R.S.C.  (Strihač)
1989    Ulice bez mena  (Strihač)
1988    Postoj  (Strihač)
1988    Sagarmatha  (Strihač)
1988    Vlakári  (Strihač)
1986    Pasodoble pre troch  (Strihač)
1986    Zakázané uvoľnenie  (Strihač)
1986    Žaby a iné ryby  (Strihač)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768