Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
František Dostál
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'František Dostál' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 7)

1988    Sagarmatha  (Vedúci výroby)
1986    Mahuliena, zlatá panna  (Vedúci výroby)
1986    Šiesta veta  (Vedúci výroby)
1984    Jagavá púť Lhoce Šar  (Autor námetu, Scenárista, Vedúci výroby)
1983    Mŕtvi učia živých  (Vedúci výroby)
1983    Zrelá mladosť  (Vedúci výroby)
1981    Kangchenjunga  (Autor námetu, Scenárista, Vedúci výroby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768