Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Ivan Filus
  06.07.1952
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Ivan Filus' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 10)

1997    Modré z neba  (Vedúci výroby)
1992    Lepšie byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý  (Vedúci výroby)
1991    Neha  (Vedúci výroby)
1990    Let asfaltového holuba  (Vedúci výroby)
1988    Sagarmatha  (Vedúci výroby)
1987    Úsmev diabla  (Vedúci výroby)
1986    Nekonečná pieseň domoviny  (Vedúci výroby)
1986    Zakázané uvoľnenie  (Vedúci výroby)
1985    Iná láska  (Vedúci výroby)
1984    Lampáš malého plavčíka  (Vedúci výroby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768