Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Iva Bittová
  22.07.1958
(Bruntál)
Česká herečka, speváčka, huslistka a skladateľka. Pochádza z hudobnej rodiny. Absolvovala hudobno-dramatický odbor na konzervatóriu v Brne (1978). Desať rokov pôsobila v Divadle na provázku. V roku 1976 dostala dve zaujímavé filmové úlohy - mladú rómku 
... celý text
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Iva Bittová' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 5)

2007    Tajnosti  (ako Julie)
2003    Želary  (ako Žeňa)
1991    Neha  (ako Marta)
1988    Mikola a Mikolko  (Autor hudby)
1976    Ružové sny  (ako Jolanka)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768