Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Katarína Vrzalová
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Katarína Vrzalová' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 7)

1995    Záhrada  (ako Helenina mama)
1983    Muž nie je žiadúci  (ako Sviaščeniková)
1979    Hra na telo  (ako matka)
1978    Krutá ľúbosť  (ako Bedáňka)
1976    Pozor, ide Jozefína!  (ako Galbavá)
1976    Rozdelení  (ako Truhláriková)
1975    Milosrdný čas  (ako Urbanova matka)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768