Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Jozef Šimončič
  01.08.1943
(Bratislava)
Slovenský filmový a televízny kameraman. Začínal v Československej televízii Bratislava ako asistent kamery a asistent produkcie v dabingu. V roku 1970 absolvoval FAMU v Prahe. Ako samostatný kameraman debutoval bizarne ladeným filmom režiséra Ela Havettu 
... celý text
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Jozef Šimončič' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 23)

2014    Slovensko 2.0  (Kameraman)
2003    Jesenná (zato) silná láska  (Kameraman)
1999    Všetci moji blízki  (Kameraman)
1997    Modré z neba  (Kameraman)
1991    Skús ma objať  (Kameraman)
1988    Vlakári  (Kameraman)
1986    Cena odvahy  (Kameraman)
1986    Galoše šťastia  (Kameraman)
1985    Perinbaba  (Kameraman)
1985    Zabudnite na Mozarta  (Kameraman)
1984    Sladké starosti  (Kameraman)
1982    Čarbanice  (Kameraman)
1982    Soľ nad zlato  (Kameraman)
1981    Pomocník  (Kameraman)
1979    Rosnička  (Kameraman)
1978    Nie  (Kameraman)
1977    Zlatá réva  (Kameraman)
1976    Ružové sny  (Kameraman)
1975    Tetované časom  (Kameraman)
1972    Ľalie poľné  (Kameraman)
1972    Tie malé výlety  (Kameraman)
1969    Sladké hry minulého leta  (Kameraman)
1969    Slávnosť v botanickej záhrade  (Kameraman)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768