Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Rudolf Biermann
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Rudolf Biermann' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 17)

2009    Jánošík. Pravdivá história  (Producent)
2007    Roming  (Producent)
2006    Obsluhoval jsem anglického krále  (Producent)
2003    Kráľ zlodejov  (Producent)
2002    Quartétto  (Producent)
2000    Krajinka  (Producent)
1999    Všetci moji blízki  (Producent)
1999    Šesť statočných  (Producent)
1997    Modré z neba  (Producent)
1997    Orbis Pictus  (Producent)
1995    Záhrada  (Producent)
1994    Vášnivý bozk  (Vedúci výroby, Producent)
1993    Fontána pre Zuzanu 2  (Producent)
1992    Všetko čo mám rád  (Producent)
1991    Rošáda  (Producent)
1990    Šípová Ruženka  (Vedúci výroby)
1988    Sedem jednou ranou  (Vedúci výroby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768