Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Alojz Hanúsek
  09.04.1939
(Bratislava)
  31.03.2000
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Alojz Hanúsek' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 18)

1995    Papierové hlavy  (Kameraman)
1989    Obyčajný špás  (Kameraman)
1988    Mikola a Mikolko  (Kameraman)
1987    Víkend za milión  (Kameraman)
1985    Iná láska  (Kameraman)
1984    Na druhom brehu sloboda  (Kameraman)
1983    Výlet do mladosti  (Kameraman)
1981    Vták nociar  (Kameraman)
1980    Ja milujem, ty miluješ  (Kameraman)
1980    Toto leto doma  (Kameraman)
1977    Advokátka  (Kameraman)
1977    Bludička  (Kameraman)
1976    Krátky život  (Kameraman)
1974    Ohnivé križovatky  (Kameraman)
1972    Obrazy starého sveta  (Kameraman)
1969    Čierna minúta  (Kameraman)
1968    Stroskotáme zajtra  (Kameraman, ako kameraman)
1964    Psychodráma  (Kameraman)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768