Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Paľo Bielik
  11.12.1910
(Senica, dnes časť Banskej Bystrice)
  23.04.1983
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Paľo Bielik' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 13)

1978    Nie  (Autor námetu, Scenárista)
1975    Stretnutie  (Autor námetu, Scenárista)
1968    Traja svedkovia  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1966    Majster kat  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1963    Jánošík II  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1962    Jánošík I  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1959    Kapitán Dabač  (Režisér, Scenárista)
1957    Štyridsaťštyri  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1953    V piatok trinásteho  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1952    Lazy sa pohli  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1950    Priehrada  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1948    Vlčie diery  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1946    Varúj..!  (Autor námetu, Scenárista, ako Ondrej Muranica)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768