Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Peter Drobka
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Peter Drobka' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 10)

1989    Obyčajný špás  (Vedúci výroby)
1988    Správca skanzenu  (Vedúci výroby)
1988    Vlakári  (Vedúci výroby)
1985    Perinbaba  (Vedúci výroby)
1984    Sladké starosti  (Vedúci výroby)
1982    Pásla kone na betóne  (Vedúci výroby)
1982    Tušenie  (Vedúci výroby)
1981    Súdim ťa láskou  (Vedúci výroby)
1980    Citová výchova jednej Daše  (Vedúci výroby)
1979    Hra na telo  (Vedúci výroby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768