Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Mária Šilberská
  07.04.1953
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Mária Šilberská' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 5)

1992    Dobrú chuť, televízorček  (Návrhár kostýmov)
1990    Let asfaltového holuba  (Návrhár kostýmov)
1986    Cena odvahy  (Návrhár kostýmov)
1983    Muž nie je žiadúci  (Návrhár kostýmov)
1982    Pásla kone na betóne  (Návrhár kostýmov)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768