Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Roman Rjachovský
  23.04.1937
(Zvolenská Slatina)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Roman Rjachovský' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 15)

2009    Pokoj v duši  (Architekt)
1988    Správca skanzenu  (Architekt)
1987    Začiatok sezóny  (Architekt)
1986    Cena odvahy  (Architekt)
1986    Šiesta veta  (Architekt)
1986    Utekajme, už ide!  (Architekt)
1986    Zakázané uvoľnenie  (Architekt)
1985    Zabudnite na Mozarta  (Architekt)
1984    V bludisku pamäti  (Architekt)
1983    Sojky v hlave  (Architekt)
1983    Štvrtý rozmer  (Architekt)
1983    Výlet do mladosti  (Architekt)
1982    Čarbanice  (Architekt)
1982    Pavilón šeliem  (Architekt)
1982    Smrť pána Golužu  (Architekt)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768