Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Ján Greššo
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Ján Greššo' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 7)

1989    V meste plnom dáždnikov  (ako Vlado Belan)
1986    Zakázané uvoľnenie  (ako Trebatický)
1981    Člny proti prúdu  (ako Majer)
1979    Cnostný Metod  (ako Ivan)
1977    Bludička  (ako Wesely)
1976    Rozdelení  (ako Jano)
1975    Milosrdný čas  (ako Urban)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768