Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Vladimír Godár
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Vladimír Godár' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 10)

2007    Tajnosti  (Autor hudby)
2005    Slnečný štát  (Autor hudby)
2000    Krajinka  (Autor hudby)
1997    Orbis Pictus  (Autor hudby)
1995    Záhrada  (Autor hudby)
1992    Všetko čo mám rád  (Autor hudby)
1991    Neha  (Autor hudby)
1990    Let asfaltového holuba  (Autor hudby)
1989    V meste plnom dáždnikov  (Autor hudby)
1984    Uhol pohľadu  (Autor hudby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768