Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Danica Vodová
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Danica Vodová' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 11)

1982    Popolvár najväčší na svete  (Návrhár kostýmov)
1981    Kosenie Jastrabej lúky  (Návrhár kostýmov)
1981    Otec  (Návrhár kostýmov)
1981    Vták nociar  (Návrhár kostýmov)
1980    Citová výchova jednej Daše  (Návrhár kostýmov)
1980    Karline manželstvá  (Návrhár kostýmov)
1979    Blízke diaľavy  (Návrhár kostýmov)
1979    Choď a nelúč sa  (Návrhár kostýmov)
1979    Prerušená hra  (Návrhár kostýmov)
1977    Dvere dokorán  (Návrhár kostýmov)
1977    Kamarátka Šuška  (Návrhár kostýmov)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768