Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Martin Štrba
  26.08.1961
(Levice)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Martin Štrba' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 17)

2015    Wilsonov  (Kameraman)
2014    Slovensko 2.0  (Kameraman, Kameraman)
2014    vlna vs. breh  (Režisér, Autor námetu, Scenárista, Kameraman, Zvukár, Producent)
2010    25 zo šesťdesiatych alebo Československá nová vlna 1. a 2. diel  (Kameraman)
2010    Občiansky preukaz  (Kameraman)
2009    Jánošík. Pravdivá história  (Kameraman)
2009    Pokoj v duši  (Kameraman)
2005    Slnečný štát  (Kameraman)
2003    Neverné hry  (Kameraman)
2000    Krajinka  (Kameraman)
1998    Rivers of Babylon  (Kameraman)
1998    Je třeba zabít Sekala  (Kameraman)
1997    Orbis Pictus  (Kameraman)
1995    Záhrada  (Kameraman)
1994    Na krásnom modrom Dunaji  (Kameraman)
1992    Všetko čo mám rád  (Kameraman)
1991    Neha  (Kameraman)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768