Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Ľubomír Novota
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Ľubomír Novota' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 13)

2014    Krok do tmy  (Zvukár)
2009    Tango s komármi  (Zvukár)
2007    Polčas rozpadu  (Zvukár)
2002    Útek do Budína  (Zvukár)
1997    Tábor padlých žien  (Zvukár)
1993    Anjel milosrdenstva  (Zvukár)
1993    Fontána pre Zuzanu 2  (Zvukár)
1991    Skús ma objať  (Zvukár)
1990    Keď hviezdy boli červené  (Zvukár)
1990    Súkromné životy  (Zvukár)
1989    Chodník cez Dunaj  (Zvukár)
1989    Montiho čardáš  (Zvukár)
1988    Sedem jednou ranou  (Zvukár)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768