Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Zdeněk Šánsky
  23.05.1938
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Zdeněk Šánsky' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 8)

1991    Tajomstvo alchymistu Storitza  (Návrhár kostýmov)
1987    Narodeniny režiséra Z.K.  (Návrhár kostýmov)
1985    Kára plná bolesti  (Návrhár kostýmov)
1985    Zabudnite na Mozarta  (Návrhár kostýmov)
1984    Na druhom brehu sloboda  (Návrhár kostýmov)
1979    Smrť šitá na mieru  (Návrhár kostýmov)
1976    Desať percent nádeje  (Návrhár kostýmov)
1973    Deň slnovratu  (Návrhár kostýmov)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768