Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Vladimír Durdík ml.
  23.05.1949
(Smižany)
  09.03.2003
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Vladimír Durdík ml.' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 8)

1989    Právo na minulosť  (ako Schreiber)
1987    Nemožná  (ako muž)
1986    Cena odvahy  (ako Ing. Prokeš)
1986    Kohút nezaspieva  (ako zverolekár Šustek)
1983    Zbohom, sladké driemoty  (ako Milan Repík)
1975    Stretnutie  (ako Peťo 20-ročný)
1974    Ohnivé križovatky  (ako Ondrej Beluš)
1972    Ďaleko je do neba  (ako Peter Klenč)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768