Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Jan Tříska
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Jan Tříska' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 5)

2005    Šílení  (ako Markíz)
1976    Desať percent nádeje  (ako Maťo Pompura)
1976    Do posledného dychu  (ako Fischer)
1975    Život na úteku  (ako Vašek)
1971    Dosť dobrí chlapi  (ako Kamil)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768