Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Slavomír Drozd
  21.03.1931
(Vrútky)
  13.07.2008
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Slavomír Drozd' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 5)

1986    Akcia Edelstein  (ako Varsík)
1972    Človek na moste  (ako Jednooký)
1971    Orlie pierko  (ako rotný Lasik)
1971    Zlozor  (ako Vitold)
1970    Medená veža  (ako financporučík)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768