Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Milan Strojný
  23.04.1937
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Milan Strojný' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 20)

1987    Hody  (Zvukár)
1983    Mŕtvi učia živých  (Zvukár)
1982    Soľ nad zlato  (Zvukár)
1981    Člny proti prúdu  (Zvukár)
1981    Noční jazdci  (Zvukár)
1981    Otec  (Zvukár)
1980    Pomsta mŕtvych rýb  (Zvukár)
1978    Nie  (Zvukár)
1978    Smoliari  (Zvukár)
1977    Advokátka  (Zvukár)
1977    Zlatá réva  (Zvukár)
1976    Červené víno I-II  (Zvukár)
1975    Stretnutie  (Zvukár)
1975    Šepkajúci fantóm  (Zvukár)
1974    Do zbrane, kuruci!  (Zvukár)
1974    V každom počasí  (Zvukár)
1973    Prípad krásnej nerestnice  (Zvukár)
1971    Orlie pierko  (Zvukár)
1971    Zlozor  (Zvukár)
1970    Medená veža  (Zvukár)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768