Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Martin Šulík
  20.10.1962
(Žilina)
Absolvent VŠMU v Bratislave (1986). Zaujal už školským filmom Staccato a stal sa jednou z najvýraznejších osobností slovenského hraného filmu 90. rokov. So scenáristom O. Šulajom, kameramanom M. Štrbom, hudobným skladateľom V. Godárom a výtvarníkom F. 
... celý text
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Martin Šulík' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 16)

2014    Slovensko 2.0  (Režisér)
2014    Milan Čorba  (Režisér, Scenárista)
2011    Cigán  (Režisér)
2010    25 zo šesťdesiatych alebo Československá nová vlna 1. a 2. diel  (Režisér)
2007    Martin Slivka - muž, ktorý sadil stromy  (Režisér, Scenárista)
2007    Tajnosti  (Producent)
2005    Slnečný štát  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
2002    Výlet  (ako farár)
2000    Krajinka  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1997    Orbis Pictus  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1995    Záhrada  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1992    Všetko čo mám rád  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1991    Neha  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1988    Postoj  (Scenárista)
1986    Zakázané uvoľnenie  (ako Frco)
1984    Uhol pohľadu  (ako Ivan Stoklas)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768