Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Margita Černáková
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Margita Černáková' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 7)

1991    Všetci spolu... (po slovensky)  (Strihač)
1990    Stanislav Babinský - Život je nekompromisný bumerang  (Strihač)
1990    Vedľajšie zamestnanie: matka  (Strihač)
1988    Kúpeľňový hráč  (Strihač)
1987    Nemožná  (Strihač)
1985    Slané cukríky  (Strihač)
1968    Čas, ktorý žijeme  (Strihač)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768