Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Milan Čorba
  20.07.1940
(Bratislava)
  12.05.2013
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Milan Čorba' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 53)

2006    Obsluhoval jsem anglického krále  (Návrhár kostýmov)
2000    Sokoliar Tomáš  (Návrhár kostýmov)
1997    Orbis Pictus  (Návrhár kostýmov)
1990    Keď hviezdy boli červené  (Návrhár kostýmov)
1987    Južná pošta  (Návrhár kostýmov)
1987    Neďaleko do neba  (Návrhár kostýmov)
1987    Víkend za milión  (Návrhár kostýmov)
1986    Kohút nezaspieva  (Návrhár kostýmov)
1986    Šiesta veta  (Návrhár kostýmov)
1985    Skleníková Venuša  (Návrhár kostýmov)
1984    Lev Tolstoj I-II  (Návrhár kostýmov)
1984    O sláve a tráve  (Návrhár kostýmov)
1983    Sojky v hlave  (Návrhár kostýmov)
1983    Tisícročná včela I-II  (Návrhár kostýmov)
1982    Tušenie  (Návrhár kostýmov)
1981    Noční jazdci  (Návrhár kostýmov)
1981    Plavčík a Vratko  (Návrhár kostýmov)
1981    Pomocník  (Návrhár kostýmov)
1980    Demokrati  (Návrhár kostýmov)
1980    Hodiny  (Návrhár kostýmov)
1980    Ja milujem, ty miluješ  (Návrhár kostýmov)
1980    Otec ma zderie tak či tak  (Návrhár kostýmov)
1979    A pobežím až na kraj sveta  (Návrhár kostýmov)
1978    Krutá ľúbosť  (Návrhár kostýmov)
1978    Poéma o svedomí I-II  (Návrhár kostýmov)
1978    Pustý dvor  (Návrhár kostýmov)
1978    Sneh pod nohami  (Návrhár kostýmov)
1978    Víťaz  (Návrhár kostýmov)
1978    Zlaté časy  (Návrhár kostýmov)
1977    Penelopa  (Návrhár kostýmov)
1977    Súkromná vojna  (Návrhár kostýmov)
1976    Koncert pre pozostalých  (Návrhár kostýmov)
1976    Pozor, ide Jozefína!  (Návrhár kostýmov)
1976    Ružové sny  (Návrhár kostýmov)
1976    Stratená dolina  (Návrhár kostýmov)
1975    Horúčka  (Návrhár kostýmov)
1975    Pacho, hybský zbojník  (Návrhár kostýmov)
1975    Tetované časom  (Návrhár kostýmov)
1975    Život na úteku  (Návrhár kostýmov)
1974    Deň, ktorý neumrie  (Návrhár kostýmov)
1974    Veľká noc a veľký deň  (Návrhár kostýmov)
1973    Dolina  (Návrhár kostýmov)
1973    Hriech Kataríny Padychovej  (Návrhár kostýmov)
1973    Očovské pastorále  (Návrhár kostýmov)
1973    Putovanie do San Jaga  (Návrhár kostýmov)
1973    Skrytý prameň  (Návrhár kostýmov)
1972    Javor a Juliana  (Návrhár kostýmov)
1972    Letokruhy  (Návrhár kostýmov)
1972    Tie malé výlety  (Návrhár kostýmov)
1972    Zajtra bude neskoro  (Návrhár kostýmov)
1971    Dosť dobrí chlapi  (Návrhár kostýmov)
1971    Nevesta hôľ  (Návrhár kostýmov)
1967    Zmluva s diablom  (Návrhár kostýmov)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768